Site-Map


Werkwijze van 'ThePackage'


Na een oriŽnterend gesprek waarin de opdrachtgever zijn wensen kenbaar maakt, stelt ThePackage een briefing op waarin het gekozen pakket en de aangegeven wensen van de opdrachtgever zijn opgenomen.


Na akkoord start ThePackage met de uitwerking van de in de briefing geformuleerde opdracht. ThePackage maakt in haar eigen creatieve studio unieke en op maat gesneden ontwerpen. ThePackage maakt voor elke ontwerpopdracht een meervoud aan schetsvoorstellen (aantal schetsvoorstellen afhankelijk van het gekozen pakket) zodat de opdrachtgever altijd een keus heeft. Uiteraard wordt u tussentijds als opdrachtgever op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Dit om te voorkomen dat u een eindresultaat gepresenteerd krijgt wat niet overeenkomt met uw verwachtingen.


The Package levert alle producten digitaal aan.Na oplevering is er ruimte voor een evaluatie en kunnen er eventueel afspraken gemaakt worden voor de toekomst.


Genoemde prijzen zijn exclusief 19% btw en eventuele verzend- en transportkosten.
Wijze van betaling: 25% bij opdracht, restant binnen 14 dagen na levering. Indien het feit zich voordoet dat er, eventueel na meerdere presentaties geen overeenstemming bereikt wordt over de gemaakte ontwerpen zal in goed overleg worden bepaald welke uren in rekening worden gebracht. Eventueel meerwerk wordt van te voren kenbaar gemaakt en in overleg besloten.